Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu

Activează licențe Business Online Control Panel

Alege licența dorită și creează-ți un cont în câteva minute COMPLET GRATUIT.

Pentru fiecare comandă emitem automat o factură proformă cu scadentă de 10 zile, fără obligații, perioadă în care poți testa gratuit aplicația și primești suport complet. Dacă îți place, trebuie doar să achiți proforma pentru a finaliza comanda și activa contul permanent în caz contrar contul se va închide automat.

Dacă încă nu ești gata pentru comandă, poți cere un cont generic pentru testare fără limite. Daca ai primit un cod de activare acceseaza formularul de activare licenta.

Solutii Facturare online

0.00 €/luna
ComandăDetalii

Cloudbill - Facturier online (100 facturi/lună)

Varianta simplă de facturier online pentru utilizatorii care emit facturi doar ocazional. Numărul maxim al facturilor ce pot fi emise pe lună este 100.
5.00 €/luna
ComandăDetalii

Cloudbill - Facturier Online nelimitat

Nr. nelimitat de facturi , abonamente, în orice valută. Vânzări cu bon fiscal, Registru de Casă, numere OP, tranzacții. Urmăriți cheltuielile, încasările și plățile, scadențele facturilor de plată, alerte plăți, statistici.

Solutie CLOUD de Gestiune stocuri si vanzari - facturier inclus

15.00 €/luna
ComandăDetalii

BOCP - CloudGest - Stoc și Vânzări

Soluție online de gestiune stocuri și vânzări,statistici,recepții marfă,bonuri de consum,facturare,vânzări cu casă de marcat,scadențar facturi ,registru de casă,cont clienți. 5 utilizatori,2000 de produse.
5.00 €/luna
ComandăDetalii

BOCP - Document Management

Soluție online de creare documente. Include: Agenda contacte, Document Creator (pe baza de șabloane), Alerte documente, Task manager si Calendar.
5.00 €/luna
ComandăDetalii

BOCP - CloudBill cu Cash Management

Soluție online pentru a urmări încasările și plățile, facturi de plată, cheltuieli, alerte plăți, statistici. Include: Scadențar facturi, Cheltuieli, Registru de Casă, Numere OP, Tranzacții, Agendă Contacte.

Solutii specializate

BOCP - CRM Inchirieri Autovehicule

Solutie completa pentru firme de inchirieri autovehicule,de prezentare masini pe pagina web, rezervari si facturare. Interfata permite clientilor sa selecteze locatia de preluare/returnare, tip autovehicul, perioada de rezervare cu posibilitatea de plata online.

BOCP - CRM Producție

Conține toate modulele necesare pentru producția de mărfuri și gestiunea acestora, inclusiv facturare, Registru de casă și Rapoarte lunare, precum și fișe de producție pentru urmărirea liniei de producție, necesar consum și necesar de lucru.
20.00 €/luna
ComandăDetalii

BOCP - CRM SSM Control

Acest modul a fost dezvoltat in mod special, pentru firmele care presteaza servicii de consultanta SSM cat si pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI).

BOCP - CRM WorkManager Service Plus

Soft urmarire fise service reparatii si flux de reparatii pentru service-uri. Include aditional: etapa evaluare echipament, ofertate reparatie, formular online pentru verificare status.

BOCP - CRM Dispecerat Service

Soft de dispecerat service pentru preluarea sesizărilor, urmărirea reparațiilor, reviziilor tehnice periodice și facturarea lucrărilor efectuate .
19.00 €/luna
ComandăDetalii

BOCP - CRM Agenti vânzari

Permite definirea agenților, alocarea agenților la contacte sau vânzări, definirea unui comision agent, calcul comision dupa vânzare, rapoarte. Cont agent pentru a-și vedea comisioanele și sold.